top of page

THE FULL STORY

OVER STUDIO MOSE

Hoi! Mijn naam is Marlies van der Weide, ik ben 24 jaar en hou enorm van fotograferen. Al vanaf dat ik klein was vond ik het leuk om creatief bezig te zijn. In 2020 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en sinds oktober 2022 heb ik een eigen kantoor  in de Parmentier in Hoogeveen. Vanaf maart dit jaar werk ik fulltime aan mijn onderneming, wat een spannende en tegelijkertijd zeer leuke uitdaging is. Ik kijk er vol enthousiasme naar uit om te groeien en te leren, en om mijn klanten te blijven ondersteunen met  fotografie-, videografie- en grafische ontwerpdiensten.

BENIEUWD WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP.

zelfportret-1-16.jpg
zelfportret-1-16.jpg

MISSIE

Mijn missie als fotograaf is om mijn klanten te helpen bij het vastleggen van hun meest waardevolle momenten en deze om te zetten in tijdloze herinneringen. Of het nu gaat om de speciale momenten op een bruiloft of het creëren van mooie portretten van gezinnen, mijn doel is om unieke en authentieke beelden te creëren die de persoonlijkheid en stijl van mijn klanten weerspiegelen.

VISIE

Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden als fotograaf en grafisch ontwerper verder te ontwikkelen door continu te leren en te groeien. Zo hoop ik mijn klanten steeds meer de best mogelijke resultaten te leveren. 

SPONTANITEIT

Ik vind het belangrijk dat de fotosessie een leuke en ontspannen ervaring is, waarbij er ruimte is voor spontaniteit en natuurlijkheid. Ik geloof dat de beste foto's ontstaan wanneer mensen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Daarom neem ik graag de tijd om mijn klanten te leren kennen, hun persoonlijkheid en stijl te begrijpen, en hen te begeleiden tijdens de fotoshoot.

fam_lunenborg_studiomose-108.jpg
bottom of page