top of page

VANG HET LEVEN IN BEELD

MOGELIJKHEDEN

atelieroost_studio_mose-1-8.jpg
atelieroost_studio_mose-1-8.jpg

Personal Branding

Personal branding fotografie helpt jou om je stijl en waarden vast te leggen in professionele foto's die je online aanwezigheid, merkimago en netwerk kunnen verbeteren. Het hebben van professionele foto's zorgt ervoor dat je serieus genomen wordt en geeft je een voorsprong op anderen.

atelier_oostxracicalfaces-1-6.jpg

New Faces

Als modellenbureau is het belangrijk om jouw modellen de best mogelijke start te geven. Daarom bied ik professionele test shoots aan. Tijdens deze sessies werken we samen om prachtige beelden te creëren die het potentieel en de unieke uitstraling van jouw modellen laten zien.

radicalfaces_studiomose-87.jpg
Hugen_studiomose-46.jpg

Family Session

Familiefotografie is een leuke manier om herinneringen vast te leggen voor later en te koesteren in de toekomst. Ik bied professionele familiefotografie sessies aan, waarbij we zorgen voor een ontspannen sfeer waar in ik jouw familie ongedwongen en spontaan vastleg.  

Wedding

Natuurlijk, spontaan en ongedwongen, zodat jullie je op je gemak voelen voor de camera. Van de voorbereidingen en de ceremonie tot de receptie en het feest, ik ben erbij om elk moment vast te leggen en te zorgen dat deze herinneringen voor altijd blijven bestaan.

bruiloft_R&M_studiomoseDSC04814.jpg
kirsten_studiomose-75.jpg

Newborn/babyshoot

Ik leg graag de bijzondere momenten vast van jullie baby in de eerste weken van zijn of haar leven, zoals het moment van knuffelen, slapen en spelen. Mijn stijl is puur, natuurlijk en tijdloos, en ik maak gebruik van zacht licht en subtiele kleuren.

Pregnancy Shoot

Een zwangerschapshoot is een prachtige manier om de bijzondere tijd van de zwangerschap vast te leggen. Ik leg graag de connectie tussen de aanstaande moeder en haar groeiende baby vast in een ontspannen en natuurlijke sfeer.

studiomose-20221119-DSC00935.jpg
gezondheidsgilde_studiomose-82.jpg

Brand Photography

Zakelijke fotografie is essentieel voor elke onderneming. Of het nu gaat om professionele portretten, productfoto's, interieur- en exterieurfotografie of evenementenfotografie, het juiste beeldmateriaal kan een groot verschil maken in de uitstraling van uw bedrijf. Ik help u graag bij het creëren van beelden die uw merkidentiteit weerspiegelen

Erve_Bouwhuis_aangepast_finalTekengebied 8 kopie.jpg

Grafisch ontwerp

Als grafisch ontwerper help ik jouw merk of bedrijf zichtbaarheid zijn  bij jouw doelgroep. Van het ontwerpen van een volledige branding tot het creëren van Social Media content. Met oog voor detail zorg ik voor een professionele uitstraling die past bij jouw doelgroep. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

bottom of page