top of page

CAPTURE YOUR LOVE STORY WITH STYLE AND GRAZE

UNIEKE TROUWREPORTAGES
IN DRENTHE. LAAT DE LIEFDE STRALEN OP JULLIE DAG

Mijn naam is Marlies van der Weide en ik ben trouwfotograaf die met heel veel plezier en enthousiasme de mooiste momenten op jullie bruiloft vast legt. Ik ben gevestigd in Hoogeveen maar ik reis door heel Nederland om jullie bijzondere dag te fotograferen.

Als trouwfotograaf begrijp ik dat elke bruiloft uniek is en vind ik het geweldig om deze unieke sfeer en emoties van jullie dag te mogen mee maken en te fotograferen. Mijn stijl is ongedwongen en spontaan,  daarom vind ik het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen voor de camera.  Ik neem graag de tijd om jullie wensen en verwachtingen van te voren goed te bespreken zodat ik jullie dag op de best mogelijke manier kan vastleggen.

Ik bied verschillende pakketten aan die zijn afgestemd op jullie wensen. Of jullie nu op zoek zijn naar een korte fotosessie of een volledig pakket, ik kan een offerte samenstellen dat bij jullie past. 

Wil je meer informatie over mijn diensten als trouwfotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omgeving? Neem dan gerust contact met mij op. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. 

bruiloft_R&M_studiomoseDSC04340.jpg

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR EEN INDRUK VAN MIJN WERK

WEDDING PHOTOGRAPHY

WEDDING ROBIN & KIRSTEN

WEDDING VIDEO

TROUWVIDEO - ANNELEE EN JOHAN

TROUWFOTOGRAFIE IMPRESSIE

WEDDING - RICK & MIRJAM